Voordelen Precies ACD

De mensen achter Precies ACD zijn nuchtere mensen, met hun wortels in de Noordkop. Dat hoor en zie je aan de manier waarop Precies ACD werkt: geen poespas, eerlijk advies, en ook meedenken in zaken die niet direct worden gevraagd. Precies ACD denkt mee in de best passende oplossing.

De voordelen van Precies ACD op een rijtje:
  • Persoonlijk bezoek: Precies ACD maakt eerst kennis door middel van een bedrijfsbezoek en kan daarna ook de werknemer thuis bezoeken en spreken. Deze hoeft dus niet per sé naar kantoor.
  • Persoonlijk advies: Precies ACD maakt dienstverlening persoonlijk. Is het niet prettig als u persoonlijk kunt spreken met een dienstverlener die u zelf inhuurt? Precies ACD vindt dat dienstverlening persoonlijk hoort te zijn en niet alleen online, zoals bij veel grote bedrijven het geval is.
  • Flexibiliteit: bij Precies ACD willen we ook langskomen, ook als dat ’s avonds of in het weekend is. Op die manier kost een gesprek met ons u geen dure werktijd.
  • Kennis van de markt: de werkzaamheden binnen Precies ACD zijn verdeeld over administratieve dienstverlening op het gebied van verzekeringen en personeelsadvies over preventie en verzuim. Beide specialisten hebben 15 jaar ervaring in hun vakgebied en scholen voortdurend bij om up to date te blijven in hun vakkennis.
  • Goed netwerk voor het plaatsen van kandidaten bij bedrijven, maar ook voor de advisering in de keuze voor een arbodienst, uitzendbureau of verzekeraar van een arbeidsongeschiktheids-verzekering of verzuimverzekering.

 

vaag

Precies ACD maakt deel uit
van het partnernetwerk van bedrijven:


Payroll Actief

Diensten in payrollingAdviespartner Noordkop

Verzekeringen en
financieel adviesGraafies Creative

Grafische vormgeving en
communicatie-uitingen
van uw bedrijf

Please publish modules in offcanvas position.