Wie ben ik?

Mijn naam is Tobias Verschoor, hardloper, vader van 2 kinderen en beroepsmatig liefhebber van alles wat met de mobiliteit van personeel te maken heeft: verzuim, re-integratie, outplacement.

Toen ik midden jaren negentig mijn studie aan de UVA afrondde, dacht ik: leuk, maar wat kan ik nou eigenlijk? En net als veel van mijn studiegenoten kwam ik terecht in de arbeidsbemiddeling in de rol van intercedent. Dat vak heeft mij veel gebracht en heel veel geleerd op het gebied van acquistie, relatiebeheer en het maken van de match tussen kandidaat en werkgever. Maar na een aantal jaren had het vak de meeste van zijn geheimen wel prijsgegeven en werd het tijd voor ‘bemiddelen voor gevorderden’ in de sector re-integratie (de collega’s die wel in de uitzendbranche zijn blijven werken, vinden deze opmerking nooit leuk ...). De grote vraag is dan: hoe maak ik een match tussen een kandidaat die bepaalde dingen niet meer kan, en een werkgever?

In 2001 ben ik dit mooie vak terechtgekomen. Het is een vak waarin veel vaardigheden worden gevraagd moeilijk in één persoon te vinden zijn: commerciële vaardigheden, empathisch vermogen, maar ook het vermogen om met de vuist op tafel te slaan als de situatie dat vereist. Geen situatie is dezelfde en dat maakt re-integratie zo boeiend. Je helpt niet alleen een werknemer met succesvolle re-integratie, maar ook het gezin dat erachter zit.

Ik breng 16 jaar ervaring in de re-integratiebranche mee, waarvan 10 jaar in combinatie met leidinggevende en aansturende taken. Mijn werkgebied is Noord-Holland, Flevoland en voor een verzekeraar dek ik nog het westelijke deel van Friesland.

 

 

vaag

Precies ACD maakt deel uit
van het partnernetwerk van bedrijven:


Payroll Actief

Diensten in payrollingAdviespartner Noordkop

Verzekeringen en
financieel adviesGraafies Creative

Grafische vormgeving en
communicatie-uitingen
van uw bedrijf

Please publish modules in offcanvas position.